Dogodki

 

SNEMANJE CEN: Srbija, Hrvaška (oktober 2010)
 
Študentje smeri Ekonomije imamo vsako leto enkratno priložnost, da združimo zabavno s koristim. V tem študijskem letu smo se odpravili na 16 dnevno »potepanje« po državah bivše Jugoslavije. Tam smo popisovali cene za IEDP in spoznavali kako poteka delo na terenu. V namen popisa smo se ustavili v štirih večjih in malo manjših mestih. Poleg dragocenih izkušenj, ki ga takšno delo prinese, smo imeli možnost raziskovati mesta, ljudi in njihovo kulturo. Da pa takšni popisi niso le delovni, lahko dokažemo z naslednjimi fotografijami.
 
Najprej smo bili v Beogradu, ki si ga bomo poleg prijaznih ljudeh najbolj zapomnili po najboljših čevapčičih in najslajših palačinkah.
 
1.jpg
2.jpg

3.jpg
 
 Ekonomska fakulteta v Beogradu
 
V Srbiji smo se ustavili še v Novem Sadu s prelepim starim mestnim jedrom in čudovitimi parki ob modri Donavi.
 
4.jpg

5.jpg

Pot nas počasi vodila iz gostoljubne Srbije in nas pripeljala do sosednje Hrvaške, kjer je bil naš prvi cilj Osijek. Od vseh mest, nas je to najbolj spominjalo na Maribor. Majhno urejeno mestece z bogato zgodovino.
 
 
6.jpg
O S J E K (I se je izgubil J)
7.jpg

 
Nazadnje pa smo pristali še v prestolnici Hrvaške – Zagrebu. Zagreb nam je s številnimi parki ponudil lepo priložnost za večerna raziskovanja. Za konec naše pustolovščine pa smo si ogledali njihov znani živalski vrt.
 
Podhod med postajami
8.jpg

9.jpg

10.jpg

 Poizpitna piknika 2013
Strokovna ekskurzija na Dunaj
Terensko raziskovalno delo v Parizu
Snemanje cen: Srbija, Hrvaška (oktober 2010)
Obisk Zavarovalnice KD d.d.
Druženje v kinu: "Denar nikoli ne spi"
 
(c) 2010 PIR