Dogodki

Poizpitna piknika 2013

 

Na smeri Ekonomija se je v študijskem letu 2012/2013 dogodilo kar nekaj zanimivih dogodkov in izvedlo veliko uspešnih projektov.

 

Popisovali smo cene v Trstu, trenirale naše sive celice v sklopu Ekonomskih premišljevalnic, izdali Bilten smeri Ekonomija, odšli na strokovno ekskurzijo v Budimpešto in se veliko družili tudi izven študijskega časa.

 

Ker vemo, da nam je skupaj lepo in se znamo v času študija tudi zabavati, smo se odločili, da izkoristimo zadnje iztekajoče se trenutke študijskega leta za 'pikniško druženje'. Ker pa smo dogodku morali dati ime, smo se odločili kar za 'Poizpitni piknik smeri Ekonomija', kamor smo povabili vse, ki obiskujejo, ali so obiskovali, našo smer v zadnjih nekaj letih.

  Piknik 1 (2).jpg

Piknik 1(1).jpg

 

Piknik smeri, 12. julij 2013

 

Konec tedna v sredini julija, natančneje 12. julija, se je skupina študentov smeri Ekonomija torej odločila, da zaključimo izpitno obdobje še z druženjem. Izkoristili smo lepo vreme in naš namen udejanili v športnem centru Fontana. Uživali smo ob igranju odbojke, dobri hrani in pijači ter v prijetnem in sproščenem klepetu.

 

Ker smo na pikniku ugotovili, da je nujno tako druženje ponoviti, smo že načrtovali novo srečanje po jesenskem izpitnem obdobju.​

 
Ponovitev piknika smeri, 13. september 2013
 
In res, druženje smo ponovili v petek trinajstega septembra. Zakorakali smo že precej v september, zato nam je ta tudi pokazal, da se z njegovim vremenskim načrtom ni šaliti. Prostor, kjer smo piknik izpeljali prvič, zato ni bil primeren. Zato smo morali srečanje prestaviti v picerijo Alf, kjer smo v odlični družbi in hrani uživali vse do večera.
 
Obojke sicer nismo mogli igrati, smo se pa preizkusili v igri sposobnosti risanja in ugibanja. Tam smo, po zaslugi našega sošolca, odkrili tudi novo besedo, ki bi naj ponazarjala glagol kolesariti: ''pedaliti''. Zakaj pa ne?
  
 
Mojca Petek​​
Piknik 2 (1).jpg
Piknik 2 (2).jpg Piknik 2 (3).jpg
 

 

 ​

 Poizpitna piknika 2013
Strokovna ekskurzija na Dunaj
Terensko raziskovalno delo v Parizu
Snemanje cen: Srbija, Hrvaška (oktober 2010)
Obisk Zavarovalnice KD d.d.
Druženje v kinu: "Denar nikoli ne spi"
 
(c) 2010 PIR